Magyar Muaythai Szakszövetség | Hungarian Muaythai Federation

Nagy Balázs beszámolója az ifi vb-ről2018. augusztus 9.

Nagy Balázs, Ifi. szövetségi kapitány beszámolója:

“Véget ért az Ifjúsági Világbajnokság Bangkokban. A 11 fős utazó keretből öten is éremmel zártak: Józsa Szabolcs második, míg Sándorfi Ajsa, Tóth Enikő, Józsa Szilàrd és Bordás Alex harmadik lett. Dely Dominik, Dankó Szabolcs, Németh Zsombor és Molos Károly 5. helyezést ért el, Szána Patrik és Balogh László pedig 9. lett.

Iszonyatosan kemény és profi munkát végeztek még a 10 éves sportolóink is. Mindenki precízen hozta a súlyt amikor kellett és a végsőkig küzdött azért, hogy még jobb sikereket érjen el. Önmagának és a hazájának.

Azt kell mondanom, hogy jelen pillanatban van a kis hazánknak egy olyan egységes utánpótlás válogatottja, akik mind csapategységben, mind egyénileg is sokra vihetik majd.

Visszatekintve az Eb-re is, ahol két aranyat és egy ezüstöt termelt a csapat, elmondhatom, hogy soha nem volt ilyen sikeres a magyar utánpótlás, mint ebben az évben.

Szeretném megköszönni azoknak az edzőknek és szülőknek a munkáit, akik felkészítették őket a versenyekre, hisz az ő érdemük a nagy része.

Köszönet az utánpótlást támogató cégeknek az ILG-NEK a KRATOS Kft-nek és az OPEL GYULAINAK, hogy kiemelten megkönnyítik a munkánkat a támogatásukkal.”

Következő kiemelt verseny
Baltic Cup
Baltic Cup // Vilnius
2019. február 1.
2019. április 20. // 1185 Budapest, Nagybecskerek utca 32., Vilmos Endre Sportcsarnok
Felnőtt Magyar Bajnokság
2019. április 25. // Darwin
Arafura Games, a 2021-es Világjátékok kvalifikációs versenye
2019. május 25. // Tappolca
Tapolca Gála, muaythai, K1 és K1 light szabályrendszerben
2019. június 8. // Szigetszentmiklós
Sporttal a Drog Ellen szabadtéri edzés és Muaythai Gála
2019. július 18. // Bangkok
IFMA Felnőtt Világbajnokság